HUR FUNKAR DET?

Det är härligt att använda fantasin och händerna och det är ett underbart trevlig sätt att umgås på. Handarbete i alla dess former skapar lugn och harmoni i sinnet och det blir av sig själv en positiv stämning i gruppen när man ses. Man hinner prata om både stort och smått under arbetets gång, och inte minst under fikastunden som alltid är en höjdpunkt vid alla sammankomster.

01

SYJUNTA

Det är enkelt – ta med det du vill jobba med till lokalen på Banérgatan 48 så pysslar vi tillsamans. Behöver du tips eller hjälp att komma igång så kan vi lösa det efter dina önskemål innan vi ses.

02

Välj en dag och boka din plats

Vi har begränsat antal platser och ingen drop-in.

Tanken är att du väljer en veckodag och om du vill komma varannan vecka sen tillhör du den gruppen och bokar din plats genom att betala för fem gånger i taget.

03

Syjunta grupper:

Tisd 18.00-20.30 varannan vecka, jämn eller ojämn vecka

Onsd 16.30-19.00 varannan vecka, jämn eller ojämn vecka

Torsd 18.00-20.30 varannan vecka, jämn eller ojämn vecka

04

VAD KOSTAR DET?

Syjunta dag eller kväll kostar som ett biobesök 210 kr och då ingår fika. 5 gånger i taget betalas via faktura i förväg. Skriv tydligt vad betalningen avser.

05

KORTA KURSER

Vi har även kortare inspirerande kurser i tex: Nybörjarstickning, Sticka efter beskrivning, Sticka barnkläder, Sticka sockor, Broderi – stygn, stygn, stygn!, Brodera på stickat, Nya och gamla Korstygn, Sashiko, Lappa & Laga, UpCycling, Sy en kudde, Klä om en stolsits, Klä en ask,  och mycket mycket mer!